Logo webpagina

wat we aanbieden

Alle systemen die we maken, kunnen we als geen ander onderhouden. Geen zorgen over updates en storingen dus, wij gaan aan de slag! Met onze service houden we de systemen optimaal en beperken we storingen tot een minimum. Met een servicecontract is de levensduur van de systemen ook groter. Hackers worden namelijk buitengehouden en we zorgen ervoor dat alle systemen bij de tijd blijven. Dit doen we tijdens een fysiek contact moment per jaar. Wilt u vaker dan één keer per jaar een controle? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Mocht er buiten deze momenten iets zijn, dan kan er altijd contact opgenomen worden, ook buiten kantooruren.

Contract

Indien gewenst, geven wij op onze alarmsystemen een certificaat. Dit certificaat is onder andere van belang voor je verzekeraar. Zonder servicecontract is dit certificaat een jaar geldig. Mét servicecontract is het certificaat 5 jaar geldig. Dus naast het borgen van de kwaliteit van de systemen is dat ook goed geregeld, fijn!

Systemen overnemen

Een systeem onderbrengen bij ons? Dat is zeker mogelijk! We komen graag een nulmeting doen. Neem vooral contact met ons op!