Logo webpagina

Wat we doen

Een kwestie omtrent beveiliging? Dan ben je bij ons in goed gezelschap! Wij doen alles wat betreft elektronische beveiliging. Het hele pakket kunnen we leveren, gekoppeld óf los.

Komt hierbij het een en ander om de hoek kijken? Dan doen we gewoon wat nodig is. We nemen in dat geval alles vanaf de grond tot de kleinste toevoeging aan om jou te ontzorgen. Wel zo overzichtelijk en prettig! Samen zoeken we naar de beste invulling voor je hulpvraag. Niet gevonden wat je zoekt of heb je een uitdaging voor ons? Schroom niet en vraag het ons! Wat je vraag ook is, we denken mee.

Beveiliging

Beveiliging

Beveiliging

Controle

Systemen

Systemen

Mobiele

Beveiliging

Brand

Bij brandbeveiliging zijn er twee systemen, namelijk een brandmeldsysteem en een ontruimingssysteem. Deze kunnen samen of afzonderlijk worden geplaatst. De keuze over welke systemen er worden gebruikt is afhankelijk van je wensen, het gebruik van het pand en eventuele eisen van verzekeraars. Wij weten precies wat nodig is. Zo kan jij alles netjes afvinken, goed geregeld!

Camera

De keuze voor een camera installatie is voor iedereen anders. Misschien wil je meer overzicht in een pand of terrein. Een proces in beeld brengen? Dat kan ook. Camerabeveiliging is natuurlijk ook heel effectief als bewaking. Denk dan bijvoorbeeld aan bouwplaats bewaking, kentekenherkenning, controle of om een voorval te herleiden. Daarnaast werkt camerabeveiliging ook preventief aangezien het al snel afschrikt, zo kan je dus ook een voorval voorkomen!

De ontwikkelingen gaan snel en de toepassingsmogelijkheden blijven groeien. Wij ontwikkelen maar al te graag mee. Je ziet beveiligingscamera’s ook steeds vaker terug in een andere of gecombineerde rol. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Inbraak

Inbraak? Wij voorkomen ze liever. Verminder het risico op inbraak met onze alarmsystemen. Een inpandig alarmsysteem schrikt ongewenste bezoekers al snel af. Mochten ze tóch een poging wagen, dan gaat ons alarmsysteem af. Binnen een ogenblik ben jij en eventueel een alarmcentrale op de hoogte. Zo kan er snel ingegrepen worden, mocht dat nog nodig zijn natuurlijk.

Onze alarmsystemen kunnen gekoppeld worden met verschillende systemen. Bijvoorbeeld onze camerasystemen.

Toegangs controle

Met toegangscontrole behoud je een goed overzicht over wie waar en wanneer ergens toegang tot heeft. Door het gebruik van druppels en inlogcodes kan je de toegang makkelijk controleren. De toegang kan persoon en tijd specifiek ingesteld worden, wel zo handig! En daar blijft het niet bij, want de mogelijkheden zijn enorm. Zo kunnen we de toegangscontrole ook koppelen met andere systemen, zoals inbraakbeveiliging. Kom in contact, dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Intercom systemen

Om sneller toegang te verschaffen en te controleren wie er voor de deur staat, kunnen we een intercomsysteem plaatsen. Een intercom biedt de mogelijkheid om op afstand met elkaar te communiceren. Deze communicatie kan bestaan uit audio- en videoverbinding. Denk bijvoorbeeld ook aan het op afstand openen van deuren, zo is het niet nodig om naar de deur te lopen. Handig toch? Vinden wij ook!

Netwerk

Van wifisystemen tot complete bedrijfsnetwerken, wij zorgen voor de juiste verbinding. Dat is voor jou belangrijk, maar ook voor ons! Problemen met het netwerk? Met een dekkingsmeting weten we wat er nodig is om alles goed te laten functioneren. Laat ons weten wat je wensen zijn! We geven graag ons advies.

Mobiele beveiliging

Binnenkort meer informatie

Waar zijn wij actief?

Bedrijven terreinen

Kantoren

Gemeente & Overheid

Onderwijs

Distributie & Logistiek

Retail

Met merken die werken

Alphatronics    –    Axema Vaka    –    Genetec    –    Mobotix    –    Hikvision    –    Axis    –    Ksenia 4.0 Lobeco