Logo webpagina

MAAK KENNIS

Naast wat we doen, is het belangrijk hoe we ons werk doen. We stellen ons graag voor! Zo geven we beveiliging een gezicht. Connectie maken, tussen systemen, maar vooral ook met elkaar. Samen gaan we met veel enthousiasme aan de slag!

Beveiliging moeilijk, ingewikkeld of spannend? Bij ons zeker niet. Natuurlijk werken we met complexe systemen en geavanceerde technieken, maar wij zorgen ervoor dat ze werken. En met plezier, want beveiliging is bij ons meer dan enkel het noodzakelijke. We zijn een bedrijf met ambitie, maar blijven verbonden met waar het uiteindelijk echt om gaat.  Zo houden we het persoonlijk met een te gek resultaat.

Het team

Martijn

Hugo

Nick

Antoine

Wilbert

Josse

Jeffrey

Marina

Zakaria

Jouke

Marco

Word jij onze collega?

Connectie maken

Wij gaan graag verder dan beveiliging. We zoeken de connectie op. Logischerwijs tussen systemen, maar ook met elkaar. Zo weet je wat er speelt, waar we mee bezig zijn en wie we zijn. Waardevol en leuker, toch? We houden het graag persoonlijk.

Bevlogen

Bevlogen, gedreven en niet te stoppen. Dat is het enthousiasme wat in ons team leeft. Dit zorgt voor een constante behoefte om te blijven ontwikkelen en de kennis te blijven vergroten. En dat vinden we heel belangrijk. Nieuwe technieken schieten namelijk uit de grond. Van kleine aanpassingen aan bestaande of nieuwe systemen tot het aanleggen van complete systemen om het gewenste resultaat te behalen, wij nemen het aan en gaan aan de slag.

Toegankelijk

We zijn gek op beveiliging, niettemin houden we onze deur open. Beveiliging voelt gesloten en zwaar, toch heeft het alles te maken met toegankelijkheid. We houden de lijntjes kort, dat werkt voor iedereen fijner. Zo houden we het luchtig en zorgeloos. Kom vooral in contact, vinden we ook leuk. We denken met alle plezier mee en nemen graag je zorgen weg.

Met wie werken wij?

Je bent in goed gezelschap! Deze bedrijven gingen je voor of we werken er graag mee samen.

Werken bij MTSS?

Voel jij de connectie? Bekijk onze vacatures en kom in contact. Vinden we leuk!