Logo webpagina

LC Packaging

MT Security Solutions MT Security Solutions MT Security Solutions

Een ultramodern, nieuw gebouw met kantoor, magazijn en bedrukkingsfaciliteiten voor LC Packaging International, LC Packaging Netherlands en LC Packaging Global. Wij hebben het gebouw voorzien van een complete technische installatie!

In het nieuwe gebouw draait alles om innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. We hebben het pand voorzien van de volgende installaties: brandmeldinstallatie, alarminstallatie, camerasysteem (+/- 55 camera’s) en toegangscontrole (+/- 27 toegangspunten).

In de afgelopen jaren is de organisatie flink uitgebreid. Om meer ruimte te creëren voor de verpakkingsoplossingen, de bedrukkingsfaciliteiten uit te breiden en te moderniseren, logistieke processen te optimaliseren en om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken, bleek een nieuwbouw de beste oplossing. Zo kregen wij de kans om met een aantal innovatieve oplossingen onder andere het magazijn van LC Packaging nog efficiënter te maken. In het magazijn is ruimte voor 29.000 volgeladen pallets waar het complete assortiment is opgeslagen en klaar is om getransporteerd te worden. Én met 3.000 m2 kantoorruimte kan je het wel voorstellen dat met zo’n logistieke klus de toegangscontrole belangrijk is!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom in contact!

Maak kennis

Benieuwd wie we zijn? Dat snappen we! We stellen ons maar al te graag voor.