Logo webpagina

Teamuitje!

MT Security Solutions

Meer dan alleen werken…

Crazy 88 in Den Bosch met ons team en partners 🙌 Zo gedreven als we zijn werd er ondanks het weer flink gestreden voor de winst tijdens het stadsspel en was het vooral heul gezellig!

Het begon allemaal met een lekkere start op de zaak om vervolgens met z’n allen te vertrekken naar Den Bosch. Ondanks de regen liet ons team zich niet uit het veld slaan en waren we vastberaden om een onvergetelijke dag te beleven. Gewapend met onze opdrachtenlijst en een flinke dosis teamgeest gingen we vol goede moed op pad.

Tijdens het spel werden we uitgedaagd met een scala aan knotsgekke opdrachten. Van het zingen van een serenade op de Markt tot het verzamelen van selfies met voorbijgangers, we hebben werkelijk alles uit de kast gehaald. Het enthousiasme en de vastberadenheid van ons team waren werkelijk aanstekelijk.

Na een intense strijd vol hilarische momenten was het tijd om de scores te verzamelen en de winnaar te bepalen. We proostten op ons fantastische team en op de onvergetelijke herinneringen die we hadden gemaakt. Met vermoeide voeten, maar een voldaan gevoel sloten we de dag af met een gezellig etentje!  

Maak kennis

Benieuwd wie we zijn? Dat snappen we! We stellen ons maar al te graag voor.