Logo webpagina

Open dag den Doorn

.

.

We kijken terug op een hele mooie open dag!

Was je erbij en heb je ons zien staan? Leuk! Heb je ons gesproken? Gezellig!

Onlangs hebben we deel mogen nemen aan de open dag van den Doorn Totaalinstallateurs en dat was een hele geslaagde ervaring. Als partner van den Doorn Totaalinstallateurs werden we met open armen ontvangen en kregen we de kans om onze expertise op het gebied van beveiliging te tonen aan een breed publiek. Het was namelijk behoorlijk druk! 😄

De open dag was goed georganiseerd en er was veel te zien en te beleven. Mooi om te zien hoe iedereen hun kennis en ervaring deelden met de bezoekers en hoe ze hen wisten te enthousiasmeren voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van installatietechniek. Het delen van deze kennis en ervaringen is essentieel om vooruitgang te boeken in de installatietechniek, want talenten ontdekken en keuzes maken proberen we door samenwerking een stukje makkelijker én leuker te maken!

Het was super om van deze gelegenheid gebruik te kunnen maken, nieuwe connecties te leggen en alle bezoekers te informeren over onze beveiligingsoplossingen. We hebben ze laten zien hoe onze systemen werken en welke voordelen ze bieden op het gebied van veiligheid en gemak.

Tot de volgende!

.

Maak kennis

Benieuwd wie we zijn? Dat snappen we! We stellen ons maar al te graag voor.