Logo webpagina

Wabico

MT Security Solutions

Energie als drijvende kracht

Project Wabico! Energie vormt de drijvende kracht van onze samenleving en om te zorgen dat we in de toekomst kunnen blijven vertrouwen op een betaalbare, schone en betrouwbare energievoorziening, is duurzaamheid essentieel. Bij Wabico (HoSt Group) is duurzaamheid een belangrijke motor voor ondernemerschap en en zet aan tot innovatie. Samen met marktpartijen en de overheid streven ze naar technologische voorsprong en lokale groei. Als gedreven beveiligingsbedrijf worden wij hier enthousiast van. Aan de slag dus!

We zijn bij Wabico bezig met het installeren van een bijzonder brandbeveiligingssysteem, volledig aangepast aan de specifieke eisen en wensen van groengasproductie. Dit was niet alleen een kwestie van keuze, maar ook een noodzaak, opgelegd door de verzekeraar vanwege het hoge brandrisico en de aanwezigheid van gevaarlijke gassen.

De complexiteit van deze taak werd verder vergroot door de vele locaties, zowel binnen als buiten en de grote afstanden die overbrugd moesten worden. We hebben een geavanceerd brandbeveiligingssysteem opgezet met functies zoals CO2-detectie en aspiratiedetectie om de gevoeligheid aan te pakken.

Een compleet veiligheids- en bewakingssysteem op maat dus! Ontwikkeld om de operaties van Wabico op alle fronten te beschermen en te optimaliseren.

Maak kennis

Benieuwd wie we zijn? Dat snappen we! We stellen ons maar al te graag voor.