Logo webpagina

To Do lijst bouwvak

MT Security Solutions MT Security Solutions MT Security Solutions

De To Do lijst om je pand te beveiligen tegen inbraak en brand. Als je op vakantie gaat, wil je volledig zorgeloos op pad. Ook als je bedrijf al het juiste beveiligingssysteem hebt, wil je er natuurlijk alles aan doen om inbraak en diefstal te voorkomen.

Vrij zicht voor inbraakalarminstallatie? Een kast, een plant of versieringen kunnen voor de melders zijn geplaatst, waardoor bij inbraak geen alarm wordt gegeven.

Mobiele meldingen instellen? Blijf in contact met je bedrijf! Zo weet je precies wat er speelt en wat er nodig is.

Afschakelen van elektrische apparaten! Voorkom brand en haal de stekkers uit het stopcontact van de apparaten die in de vakantie geen functie hebben. Controleer daarnaast of enkele cruciale apparaten wel aangesloten zijn, zoals de inbraakalarminstallatie, de brandmeldinstallatie en de computerserver.

Sluit ramen en deuren. Het lijkt zo voor de hand liggend om voor de zomerstop alle ramen en deuren van het kantoorpand te sluiten, maar het gebeurt maar al te vaak dat een collega van een andere verdieping verwacht dat jij de ramen op jouw kantoor dichtdoet, terwijl jij had verwacht dat jouw collega nog een laatste ronde door het pand zou maken om alles te sluiten. Maak hierover dus goede afspraken en zorg dat iemand altijd dubbelcheckt of alles goed afgesloten is.

Contactgegevens checken en contacten inlichten. Zoals we al hebben genoemd, maak goede afspraken en zorg er dus voor dat iedereen ingelicht is. Wie zijn de contactpersonen en is het servicecentrum bekent bij iedereen? Zo houden we de lijntjes kort!

Check, check, dubbelcheck? Met vragen kan je altijd bij ons terecht. We denken mee over wat nodig is, zodat je gerust op vakantie gaat.

Maak kennis

Benieuwd wie we zijn? Dat snappen we! We stellen ons maar al te graag voor.