Logo webpagina

Beveiliging op de bouw

MT Security Solutions

Een uitdaging? Met complexe systemen en geavanceerde technieken? Oké dan! ⚡️

Samen met Immotix gingen we voor Willy Naessens aan de slag om een te gek resultaat neer te zetten. De vraag? Het beschikbaar maken van talloze bouwplaats camera’s in een beveiligde online omgeving om de voortgang van een project te kunnen volgen en om mogelijke problemen te analyseren tijdens de verschillende fases van een bouw. Een veilige én leuke oplossing!

Deze bouwtoepassing zorgt voor een beschermde online omgeving in plaats van dat deze openbaar is. In deze beschermde omgeving kan er per persoon en per camera toegang verleend worden. Zo is er meer controle en dus een goede beveiliging op de bouwplaats. De beelden zijn met de juiste rechten live te volgen óf kan worden ingesteld met een vertraging van twee uur terug, zodat er zorgvuldig met de beelden wordt omgegaan. De cloud based oplossing voorziet ook een automatisch gegenereerde timelapse video per camera. Zo is alles goed terug te zien én is het bouwproces mooi in beeld gebracht voor bijvoorbeeld marketing en promotie doeleinden.

Door meerdere toepassingen te koppelen is het mogelijk om de functies van de bouwtoepassing uit te breiden met toegangsverlening, tijdsregistratie en beveiliging. Zo leveren we complete bouwplaats oplossingen waarin alle apparatuur veilig in de mast wordt verwerkt.

Willy Naessens Nederland BV gebruikt deze bouwtoepassing sinds begin 2022 naar volle tevredenheid bij meerdere bouwprojecten. Daar zijn we trots op! Benieuwd naar de mogelijkheden of heb jij ook een uitdaging voor ons? Kom in contact

Maak kennis

Benieuwd wie we zijn? Dat snappen we! We stellen ons maar al te graag voor.