Logo webpagina

Marel Eindhoven

MT Security Solutions

Een nieuw distributiecentrum

Gelegen aan het Park Forum West, zal dit nieuwe distributiecentrum een imposante omvang hebben, met maar liefst 15.500 m2 oppervlakte en ruimte voor ongeveer 63 werkplekken in de bijbehorende kantoorruimte.

Met voor ons de taak om de veiligheid en beveiliging van het complex te waarborgen. We hebben uitgebreide faciliteit te beschermen tegen ongeoorloofde toegang en potentiële dreigingen. Daarnaast hebben we camerabeveiligingssystemen geïnstalleerd om een constant en gedetailleerd toezicht op het terrein te bieden.

Met in totaal 13 laad- en losdocks biedt het pand optimale efficiëntie in de logistieke operaties van Marel. Met paslezers bij de ingangen en docks zorgen we ervoor dat alleen geautoriseerde medewerkers en bezoekers toegang hebben tot specifieke gebieden. Dit biedt niet alleen maximale veiligheid, maar ook het gemak voor geautoriseerde personen om zich vrij door het pand te bewegen.

Met een soepeltjes verloop en mooie resultaten kunnen we zeggen dat het een succesvol project is geweest. Het team heeft zich weer super ingezet om een veilige, efficiënte en geavanceerde werkomgeving te creëren die perfect aansluit bij de groeiende behoeften van Marel.

Maak kennis

Benieuwd wie we zijn? Dat snappen we! We stellen ons maar al te graag voor.