Logo webpagina

Maak kennis met…

MT Security Solutions

Een jong en groeiend beveiligingsbedrijf

Maak kennis met… Martijn! Hij is de 28-jarige directeur/eigenaar van MT Security Solutions. Van kleine techneut naar monteur, onderhoudsmonteur en later werkvoorbereider/projectleider. Tot hij in 2020 besloot zijn eigen beveiligingsbedrijf op te starten: “Ik miste de fijne techniek van beveiliging” aldus Martijn.

Van stagiair naar ondernemer

Van jongs af aan was Martijn al gefascineerd door techniek. Zo herinnert hij zich nog goed hoe hij als kleine jongen de tv-kast op school moest aansluiten of als er iets niet goed werkte, werd hij geroepen om het op te lossen. Later heeft Martijn de richting elektrotechniek gevolgd op het VMBO en de richting High Tech Metalektro op het Koning Willem 1 college.

Na verschillende opleidingen en het behalen van diverse vak gerelateerde diploma’s, is Martijn als stagiair begonnen bij een klein beveiligingsbedrijf. “Hier heb ik veel geleerd en ben ik doorgegroeid naar monteur, onderhoudsmonteur en later werkvoorbereider/projectleider.” Maar zijn passie voor techniek bleef onverminderd en hij verlangde terug naar het ‘fijne’ werk van beveiligingstechniek.

2020: Een uitdagend jaar

Iedereen kan zich nog wel herinneren hoe 2020 verliep, het jaar dat de coronapandemie uitbrak. Dit was ook het jaar dat Martijn begon met zijn eigen beveiligingsbedrijf, een uitdagende start kan je wel zeggen.

Dit maakte het ondernemen wel wat moeilijker, maar door hard te werken is MT Security Solutions toch uitgegroeid tot een bedrijf met 10 werknemers. “Het is fantastisch om te zien wat we met elkaar hebben bereikt en om elke dag te werken aan mooie projecten waar we trots op kunnen zijn.”

Een veranderende rol

Als oprichter van MT Security Solutions heeft Martijn in de afgelopen drie jaar een hoop geleerd en is zijn rol binnen het bedrijf veranderd. Waar Martijn in 2020 nog zelf de installaties moest maken en programmeren, is hij nu vooral bezig met de bedrijfsvoering, het binnenhalen van nieuwe opdrachten en het managen van het team. Dit was een hele omschakeling voor Martijn, maar wel een hele leuke waar hij elke dag weer wat leert. Ambities heeft hij genoeg en aangezien Martijn nog maar 28 is heeft hij nog tijd genoeg om MT Security Solutions uit te laten groeien en/of verder te specialiseren binnen de beveiligingsbranche.

Maak kennis

Benieuwd wie we zijn? Dat snappen we! We stellen ons maar al te graag voor.